Rektör Prof. Dr. Saffet KÖSE, YÖKAK tarafından Düzenlenen 2020 Yılı İzleme Programı Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısına Katıldı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) 30 Haziran – 2 Temmuz 2020 tarihleri arasında 2020 yılında İzleme Programına dahil edilen 59 üniversitenin Rektör, Rektör Yardımcıları ile kalite süreçlerinden sorumlu öğretim elemanlarının katılımı ile toplantı serisi düzenledi. Bu kapsamda, 1 Temmuz 2020 tarihinde Üniversitemizin dahil olduğu toplantıya, Rektör Sayın Prof. Dr. Saffet KÖSE ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Adnan KAYA katılım sağladı.

Toplantıda söz alan YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, 2016 ve 2017 yıllarında Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında değerlendirilen üniversitelerin kalite süreci gelişiminin İzleme Programı aracılığıyla değerlendirileceği ve bu değerlendirmelerin uzaktan değerlendirme yaklaşımıyla gerçekleştirileceğini vurguladı. Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sibel AKSU YILDIRIM tarafından ise 2020 yılında İzleme Programı kapsamında yapılacak işlemler ve yöntem ile ilgili teknik bilgiler aktarıldı.

Toplantının ikinci bölümünde ise Üniversitemiz adına söz alan Rektör Prof. Dr. Saffet KÖSE, süreç içinde Üniversitemizin gelişmeye açık yönleri konusunda yürüttüğü faaliyetlerle birlikte ilerleyen süreç içinde planlanan faaliyetler hakkında bilgiler paylaştı.

• 2020 Kurumsal Değerlendirme Süreçleri kapsamında İzleme Programına dahil edilen üniversitelerimizin listesi için tıklayınız.
  • Toplantı sunumu için tıklayınız.

İlgili Resimler