Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan KAYA Başkanlığında KALDER İzmir Şubesi ile Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz tarafından yürütülen kalite sistemleri faaliyetlerinin kapsamının genişletilmesi ve yürütülen faaliyetlerin etkinliğinin artırılarak paydaş ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla, 07 Ekim 2020 tarihinde, kalite sistemleri çalışmalarından sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan KAYA ev sahipliğinde; Üniversitemizden, Genel Sekreter Öğr. Gör. Nuretdin MEMUR, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Erkan KÜÇÜKKILINÇ, Kalite Sistemleri Birimi Sorumlusu Uğur KILIÇ  ile KALDER İzmir Şubesinden, Başkan Yardımcısı Hakan ÜNLÜ, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan DOĞAN ve Atınç ABAY ve Genel Sekreter Vekili Aylin PAKSOYLU'nun katılımları ile karşılıklı kurulabilecek işbirliklerinin konuşulduğu Tanışma Toplantısı gerçekleştirdik.

İlgili Resimler